Ring idag:

0381-77 39 60

E-post:

info@atollenomsorg.se

Fritidsaktiviteter

AKTUELLT

Stort urval av fritidsaktiviteter

En sak som är bra med Eksjö är den ständiga närheten till naturen. Var man än befinner sig har man naturen runt knuten. Du kan vandra på Höglandsleden, bada i alla vackra sjöar, paddla kanot, fiska och det finns flera motionsslingor. Gruppbostäderna ligger vid sjön Hunsnäsen som är en populär bad- och fiskesjö. Skidstugan, med elljusspår för jogging och längdskidåkning finns på cykelavstånd.

Stadsbiblioteket finns på området och är öppet måndag – lördag. På gångavstånd finns Metropolbiografen som rymmer 166 besökare. En 3D-bio med klassik atmosfär.

Är du intresserad av hästar och ridning finns ridskola och stall i närheten. Det finns även gym, bowlinghall och simall i närområdet. Är du musikintresserad har du kommit helt rätt. Eksjö har blivit lite av en musikstad, med bland annat Eksjö Stadsfest där närmare 100 artister uppträder varje år. Vi erbjuder ofta utflykter och resor, enskilt med kontaktperson eller i en mindre grupp.

Våra unika kärnvärden

HÖG KOMPETENS

Detta innebär att flera av vård- och omsorgspersonalen har akademisk utbildning, övriga gymnasiekompetens. Personalen har i genomsnitt 25 års erfarenhet av målgruppen. Tillsammans kan vi därför erbjuda kvalitativ och säker vård- och omsorg, utöver det vanliga.

KVALITETSSÄKRING

Det innebär att verksamheten tillämpar processer för att ständigt förbättra och utveckla verksamheten, men även säkerställer att krav från kunder och gällande lagar och författningar uppfylls.

INDIVIDANPASSAT

Det innebär att vi alltid utgår från individens behov och önskemål när det gäller utformningen av insatserna.

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer om våra gruppbostäder.